Sony Ericsson xperia x10 mini pro új rom felrakása hiba? /újraindul. Több lennt.
Beenged recoveribe v downloading modba? Ha igen tudok segiteni.
Kilett rootolva? Utana bekapcsolt?
Xperiakon nem ajanlatos annyira babralni nekem x8 am volt sikeres root utan meghalt....Seussal se lett jo:(
Most xperia mini promvan (sk17i) de nem probalkoznek megint ijenekkel az xperiak nem nagyon birjak.ha uj telot veszel vegyel samsung ot azt lehet rootolgatni frissitgetni:)
#2-vel nem tudok egyetérteni, egy samsungot sokkal könnyebb hardver-téglára gyilkolni.
Amint írták, Seus, vagy ha így nem ismerős, sony Update Service,ezt szedd le, telepítsd (a PC Companiont is, ha még nincs fent, a driverek miatt) és húzd vele újra a gyári szoftvert:
Utána kezdheted elölről, de odafigyelve:
0. és legfontosabb: SZÓ SZERINT KÖVESD A ROMHOZ TARTOZÓ LEÍRÁST, HA BÁRMIT KIHAGYSZ, HAZAVÁGHATOD A TELÓT!
1. Olyan romot, amihez Xrecoveryt írnak, ne próbáld CWM recoveryvel feltenni.
2. Zárt bootloaderű telóra csak stock kerneles romot tudsz rakni, a custom kerneles a gyári kernellel nem fog futni
3. nyitott bootloader esetén először kernelt flasheld fel, utána a romot a recoveryvel, ha a leírás kéri közben is a wipe-ot, ne hagyd ki
4. rom felrakása után full wipe / factory reset mindenképpen kell
5. a letöltött fájloknál MD5 ellenőrzést mindenképpen kell csinálni, mert lehet hibás a letöltés
Végül pedig, a 2.3.7 GingerDX a legmegbízhatóbb rom, másikkal kár is próbálkozni.
Telepítsd a pc companiont, a flashtoolt és töltsd le a gyári romot.
Gyári adatkábel, kikapcsolod, flash gomb, kiválasztod a romot (csak eredetit lehet), ha mutatja folyamatos visszagomb, összedugod, gomb elenged, ha a program végzett, bekapcsolod. Elsö indítás 5 perc, flashelni stb 3 perc.
X10 mini pro-val kezdtem, mini pro-val folytattam, több száz alkalmommal tettel fel romot rájuk (gyári és custom kernelre is). Romcserétöl nem fog elromlani
2.válaszolónak: nem adja be a recoveryt eddig beadta bekapcsoltam ,nyomogattam a visza gombot és beadta mostmár azt se adja be kifagy a betöltéskor és az akksit kell kivennem belőle hogy kikapcsoljon.
1:Root-oltam a telót
2:Feltettem a progikat:root explorer,valami busy programot,feltettem az recoveryx-et,aztán innen tettem rá rom-ot: [link]
Ezt:1.[ROM] Andread 2.3.5 Végleges!!! csak 62mega 2011/09/02
Ezt is próbáltam:3.[ROM] Flame.GDX ICS (2.3.7 nightly) 8/12/2011
de mindegyik újraindul.Most utoljára ezt raktam fel és ez után már nem adta be a recoveryt se:1. ROM/Cyanogen6-MiniCM 1.0.2 Végleges 2011/06/13-án frissítve:
3.válaszolónak:1.[ROM] Andread 2.3.5 Végleges!!! csak 62mega 2011/09/02
Figyelem!!!!
A ROM csak CVM Recoveryvel rakható fel! És CVM recoveryvel is raktam fel. Csináltam egy biztonsági mentést hogy ha nem jó akkor vissza tudjam állítani a telót ez sikerült is 3 x, a 4-nél már nem sikerült előhozni a recoveryt.
De 'full factory reset-et' nem tudtam csinálni meg valami 'wipe data'-t mert nem is volt sehol olyan szöveg, volt advanced menü de abba nem volt 'full factory reset' lehet hogy az volt a baj,hogy azt nem csináltam meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!