ICloud Lock -os iPhone -t hogyan lehet feloldani?
Ebay -en nézegettem és ezek a zárolt telókhoz sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni :)
Megkérdezném, otthon, házilag, ingyen nem lehet megoldani ezeket? Olvastam, hogy pl. a függetlenítés is könnyedén megoldható, aki ért hozzá egy picit, otthon, ingyen! :) Ez itt a lock feloldása esetén nem játszik?
"Olvastam, hogy pl. a függetlenítés is könnyedén megoldható, aki ért hozzá egy picit, otthon, ingyen! :) Ez itt a lock feloldása esetén nem játszik?"
Hogy mi oldható meg ingyen ????? Függetlenités a 3gs infineon baseband-del bezárólag volt,ios 7 csak ettől ujabb eszközökre telepithető ,tehát nem oldható meg ,nemhogy ingyen,hanem kifejezetten drágán is - kanadai bell szolgáltatós pl. közel 30e Ft . Az activation lock is az apple szerveren tárolt adat ,nem hiszem,hogy macskajancsi otthonról meg tudja hekkelni azt a szervert,amit kb. jobban védenek,mint az usa belügyminisztériumi adatbázisat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!