Jeffreybboy kérdése:
Megérie droidról, wp-re váltani?
Figyelt kérdés
Lumia 1020-al szemezek kamera miatt, csak félek rendszer váltástól mert 3 éve droidozok, viszont a lumia hozza azt a szintet kamerában amit már régóta várok.2014. jan. 20. 10:22
1/16 anonim válasza:
Nagyon megéri!!! Ha megtanultad kezelni a rendszert, sokkal könnyebbnek fogod látni, mint a droidosat! Sokkal összeszedettebb, gyorsabb, stabilabb, mindenképp ajánlom! :)
Egy volt Androidos, jelenleg WP-m van (Lumia 520)
4/16 anonim válasza:
Mivel zárt rendszerről van szó, így van pár dolog, ami nem és nem is fog működni a telefonon, de ha nem vagy egy rommolgatós és csak a'la nature használod a rendszert, akkor tetszeni fog. Nem tudom hogy eddig milyen telefonod volt, de talán érdemes lenne először egy 520-on kipróbálnod a rendszert, aztán ha tetszik, könnyen túl tudsz adni rajta minimális veszteséggel.
5/16 A kérdező kommentje:
Eddig volt egy x8 aztán egy Iphone 3g meg egy 3gs, utána galaxy s2 s3, most meg egy Xperia Z
2014. jan. 20. 12:31
6/16 anonim válasza:
Ha sok appot használsz és azok fontosak, vannak bejáratott appjaid, akkor lehet, hogy nem ajánlott a váltás.
Nincs külön normális email kliens. Ez nagy szívfájdalom nekem. A beépített meg nem az igazi.
Ha csak a kamera fontos, akkor megéri, viszont ha sok appot használsz azokat nézd meg, hogy vannak-e wp-re.
7/16 anonim válasza:
Nekem az e-mailekkel nincs gondom, de az igaz, hogy van pár alkalmazás (főleg rétegalkalmazások), amikor egyelőre nem érhetőek el a WP áruházában, vagy csak alternatívák vannak. Itt rá tudsz keresni az általad használt alkalmazásokra: [link]
8/16 anonim válasza:
Én nem váltanék emiatt...
Vegyél a teló árából egy kamerát, azt' kész..
9/16 A kérdező kommentje:
Az a helyzet kompakt gépeket ver a lumia, tükör reflekszes gép meg nincs mindig az embernél, Nokiából sokat ki lehet hozni :)
2014. jan. 20. 23:25
10/16 anonim válasza:
Az biztos, én imádom a 1020-asomat! És Black frissítés ota RAW támogatás is van, ami mobilos mezőnyben egyedülálló, és (hobbi) fotosoknak igazán hasznos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!