Melyik Iphone éri meg a legjobban, miért?
Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 14:35
1/8 anonim válasza:
Az Iphone-ok eleve nem érik meg az árukat, ott leginkább csak az Apple márkanevet kell megfizetni, ezért nagyon túl vannak árazva! Amennyibe kerülnek, annyi pénzért bármelyik kategóriában kb. 3x jobb telefonokat lehet kapni!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de most nem fogok venni, csak érdekelne.
2014. jan. 19. 15:04
3/8 walk w1th mee válasza:
amennyire tisztában vagy a dolgokkal kérdező,iphone 4..
már elég olcsók,és még mindig frissitik őket,van hozzá támogatás:)
4/8 anonim válasza:
Ez elég sok szemponttól függ. Mi alapján??
Ha nem elég a 16GB, akkor csakis az aktuális csúcsmodell jöhet szóba. Bár most 32GB-os 5c is van ami ugye a korábbi 5 műanyag házban.
Ha elég, akkor az egy éves modell is jó lehet.
A 2 éves modell már nagyon gyenge, de főleg a 8GB-os kapacitás a nagyon gyenge pont.
Azt nem írtad, hogy a használtak is játszanak-e.
5/8 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, inkább Ipodot vennék, mert a telefonom jól működik. Vélemények Ipod touch 5g-ről?
2014. jan. 19. 21:40
6/8 walk w1th mee válasza:
ha nem tévedek akkor az egy telefonálásra nem használható iphone 5.
elég jó :D
7/8 anonim válasza:
Utolsó! Pont, hogy az iphone való telefonálaásra, és esetleg az ipod-ra gondoltál, de úgy tudom, hogy ipod-dal is lehet, hiába nem telefon, csak mp4-lejátszó!
8/8 anonim válasza:
Én is néztem iPod Touch 5g-t, nekem tetszett, de aztán lebeszéltek róla, azzal az érvvel, hogy nem lehet rajta hívni, és mi van, ha meghal közbe a rendes telefonom? Inkább akkor rendes iPhone-t vegyél. A 4S nem sokkal drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!