Mennyiért tudnék eladni szerintetek egy fél éves, garanciás, megkímélt Samsung Omnia i900-ast?
Alig volt kihasználva, sem videót nem nézek rajta, sem zenét nem hallgatok, a GPS nekem teljesen feleslegés benne, a 8G memória az életben soha nem tellik be (nálam).
És hát különben is, ez igazából egy PDA és nem mobil. Nem is tudom már, hogy miért kellett nekem annyira. Most valami egyszerűbbet vennék.
Minden gyári tartozéka megvan, és nem karcos, mivel előrelátóan beszereztem egy képernyővédő fóliát, hogy az érintőképernyőt ne sértsem fel.
Gyakorlatilag karcmentes
Hááát..
Már kinéztem helyette egy másik mobilt, de a hazai piacon csak január környékén jelenik meg. Addig még szükségem van erre.
Januárban valószínüleg felteszem a vaterára. Már regeltem, úgyhogy akkor már kihasználom. Ott volt omnia teló 57000-éert (használt) és még nem ért véget a licitálás, szal többért is el lehet adni mint 45000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!