Nokia Lumia 520 tulajdonosok. Megéri megvenni a telefont? Vagy gyűjtsek még egy kicsit 525-re?
Szerintem az 520 jobb választás.
Csak kevés olyan alkalmazás van (elsősorban játék), ami nem megy 512 MB RAM-on, a nagy többséghez ez is elég, ráadásul a felhasználók vagy 70-80% olyan telefont használ, amiben csak fél giga van, tehát a fejlesztőknek amúgy is érdeke, hogy ezeken is elfusson.
Ráadásul ennek matt hátlapja van, az 525-nek meg gagyi fényes.
Arról nem is beszélve, hogy az 520 a Telekomban most 25k, míg az 525 40k, igaz, függetlenül (ha lehet hinni a boltok leírásának), de „sufni gsm”-ből.
Hivatalosan kb. 60k lesz szerintem megjelenéskor az 525, addigra pedig az 520 ára még tovább csökkenhet.
Könnyen törik :(
A karácsonyra fiamnak megvett telefont Pénteken vittem vissza garanciába, mert a hátlapja elhasadt. Cseréli a Tré gariban szerencsére. Egyébként jó telefon, én is nyomkodtam kicsit. Jó videót csinál.
ma 12:44
A kijelzőjét valami üveg borítja, szerintem az karcálló. Itt forgatom a kezemben most. A fiam eddig még semmi drága elektronikus kütyüt nem vágott tönkre, de ezt most sikerült. Azt mondja, észre se vette, mikor, vagy hogyan tört el. Mind1, a Trémobil becsületes volt, mert cserélték. Szerintem többen visszavihették már emiatt ezt a lumiát, mert ahogy mondtam, hogy mi a probléma, a kedves hölgy már kérdezett is vissza, hogy "milyen színű legyen a csere hátlap?". Egyszóval a többi tulajnak is mondom akkor: ha ilyen gondotok van vele, és T-ből vettétek, nyugodtan vigyétek vissza, úgy látszik, csereképes.
oszt társam nak van, és egy szilikon tokkal sokmindent kibir(tapasztalat) elég jó képet ad, a kamera az árhoz képest nem rossz :D
szerintem is jó teló, és a sz@rozós palinak üzenem, hogy ennyiért tényleg megéri venni vmi droidot, amit rootolgatni kell meg egyéb finomságokat csinálni, hogy legalább a menü ne akadjon
szerintem nem fogod megbánni, elég sok plussz nokia app van rá (kamera és az egyik legjobb telós navigáció :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!