Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okos telefon tárhelyével mit...

Okos telefon tárhelyével mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy ZTE Skate okostelóm, de szinte minden androidos telon ez van, hogy mindent rápakol a telo belső memoriájára..(ami nem túl nagy).hiába van benne 4GB-s kártya,meg hiába pakolok át mindent mégis megtelik a belső tárhely míg a kártya majdnem üres..próbáltam clean mastert meg mindent de nem jött be...mit csináljak?
2014. jan. 19. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Töröld néhány alkalmazás adatait. (pl. Facebook, Play Áruház, ilyesmik). Játékokét ne töröld mert elveszhetnek az elért eredményeid.
2014. jan. 19. 11:13
 2/4 gabor.galilei ***** válasza:

Én is hasonló problámával küzdöttem mostanában.

Először átraktam amit tudtam SD-re, aztán amit tudtam töröltem. De egyik sem segített!! Rohadt kiváncsi voltam mi eszi meg a memóriát! 1-2 napig keresgettem a megoldást aztán megtaláltam. A DISKUSAGE programot felraktam, ami képes megmutatni minden tárolón mi mekkora helyet foglal. Ez alapján rájöttem hogy a rendszer pl nálam (android 4.2.2) néha elkezd egy log file-t csinálni, percenként 1MB, órákon át, így lett egy LOG mappa 1.6 GB méretű. Utána olvastam kiderült ezt már más is megszívta, de egyszerűen csak törölni kell és kész. Javaslom nézd meg ezzel mi foglal sok helyet és akkor tudsz rá keresni megoldást!

2014. jan. 19. 11:36
 3/4 A kérdező kommentje:
hm letöltöttem a DISKUSAGE-t..hol találom benne a bűnös mappát? ;)
2014. jan. 19. 12:56
 4/4 gabor.galilei ***** válasza:

elindítod

kiválasztod azt a tárolót amelyiken szét szeretnél nézni

utána felrajzolja grafikusan milyen egységek mekkora helyet foglalnak

ha ráböksz valamelyikre, akkor az adott egységet tovább bontja kisebb részekre, így találhatod meg mi mekkora helyet foglal

ezek után megláthatod ha valami indokolatlanul vagy gyanúsan sok helyet foglal

például most vettem észre miközben neked nézem nálam mi mekkora, hogy az IGO-ban a kis autó jelképek mappája 760MB !! anyám! már gyilkolom is ki a nem kellő 99%-t

2014. jan. 19. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!