Sony xperia neo telefonon szeretném lefrissíteni/formázni a telót. Hogyan?
Nekem a megfogalmazással van bajom.
Mi az hogy lefrissíteni?
Magasabb verziójú BIOS-ról (2.0)alacsonyabb verzióra(1.5) frissíteni?
Magasabb verziójú Androidról (4.2) alacsonyabbra frissíteni(2.3)?
Így oké lenne a megnevezés.
De általában felfele szoktak verziószámban frissíteni , tehát a "felfrissíteni" szó a mérvadó
Angolul: UPgrade - felfrissíteni
Downgrade - lefrissíteni
a "lefirríteni" kifejezést úgy értettem h úrjahúzninelegyen semmijen app rajta.mert hiába állítom vissza gyáribeállításokra csak azokat törli amit én telepítettem.
de ezt kilehetne hagyni ha tudnám hogykell sd kártyára telepíteni és nem pedig telómemóriába.
Miből gondoltad, hogy ha frissíted a telefonodon levő Androidot ,akkor a memóriakártyára fogja telepíteni az alkalmazásokat?
Egyik Android sem képes alapból erre a műveletre.
Még a mai új, 4.2-es Androiddal érkező telefonok amelyeknek 8-16-32 GB a belső tárhelyük, azok is mindd a belső tárhelyre telepítenek mindent.
A megoldás a telefon rootolása.
Majd ezután letöltöd az Play Áruházból a GL to SD nevű programot (ami csak rootolt telefonon működik) és azzal áthelyezheted a belső tárhelyre előzőleg letöltött játékok mappáit a cserélhető memóriakártyára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!