Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudok játékokat letölte...

Zs. kérdése:

Honnan tudok játékokat letölteni a Samsung Corby-ra?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 18:16
 1/8 anonim válasza:

Van egy olyan menüpont: játékok és egyebek. Ha rákattintasz, kijön hogy Játékok letöltése!

Juju

2009. dec. 25. 12:03
 2/8 anonim válasza:

[link]

Innen, ha nem ingyen gondoltad!

2009. dec. 28. 18:46
 3/8 anonim válasza:

bármilyen java játék jó rá, mert megjelenik alul egy virtuális billentyűzet amikor játszol. csak keress sima java játékot a google-ban és memoriakártyával vagy bluetooth-szal rá tudod tenni, aztán feltelepíted és kész is :)

de pl innen:

[link]

2010. jan. 12. 19:36
 4/8 anonim válasza:

Ez itt egy jó kis oldal... Nekem is innen van egy csomó játékom

[link]

2010. jan. 31. 12:27
 5/8 anonim válasza:

www.zedge.net ez nagyon jó oldal, sokféle dolgot tudsz ingyen letölteni...csak vigyázni kell, mert van olyan játék, ahhol automatikusan felmegy a netre. de nem mindegyik olyan.

+még a www.gallery.mobile9.com Innen egy csomó jétékom van:D

2010. febr. 11. 18:58
 6/8 anonim válasza:
A Corby-ra, hogyan tudom feltenni a játékokat? Mobilon belül hova tegyem?
2010. febr. 14. 10:57
 7/8 anonim válasza:
ha van memóriakártyád akkor rakd simán rá. semmi mappába, csak úgy szimplán. ha nincs, akkor rakd bele a saját mappába. Oda is csak szimplán. végülis teljesen mind1, mert a telefonra nem a játékot rakod fel, hanem a telepítőjét. Szal ha azt a valamit felraktad a telóra, rámész, és telepíted. aztán ha a Főmenünél arréb mész, ott lesz, hogy játékok és egyebek(vagy valami ilyesmi) abba belemész, és a játékod ezekután ott lesz:d (kicsit érthetetlenül írtam le, de sztem megérthető:D)
2010. febr. 17. 19:21
 8/8 anonim válasza:
én már az összes ilyen oldalt átnéztem. feltelepítettem a telefonomra meg minden. és mindegyiknél azt írja, hogy nem támogatott fájltípus. inkább feladom.:D se kép, se játék se semmi. megbántam már, hogy ezt vettem meg..
2010. dec. 31. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!