Mennyi időt bír ki egy töltéssel egy 4-4.5colos érintős mobil átlagos felhasználással?
Erre kb lehetetlen válaszolni, de az 1700-as akku elég gyenge, ekkora telefonhoz.
Nincs teszt róla?
hardverfüggő, de szerintem olyan ha reggel leveszed töltőről, akkor már este felé lehet, hogy tölteni kell.
persze ha az a nagyon minimális tényleg ilyen napi max 20 perc, akkor viszont, és inkább csak készenlétben van a nap nagy részében, akkor a másfél nap is kihúzható szerintem vele.
Ez több mindentől függ:
- harvertől is függ( hány nm csíkszélesség, hány magos, milyen órajelen)
- felbontása a mobilnak
- mennyire van ráoptimizálva a rendszer
- vannak-e olyan appok amik szívhatják-e az aksit (pl. facezni akarsz-e rajta, mert az egy aksigyilkos app...)
- képernyő típusa is talán, persze természetesen a 4 és 4.5 col között is van különbség. szerintem ez így tág fogalom
Tehát konkrétan kéne a telefon márkája, tipusa, amit használni szeretnél... Egy-másfél nap lenne a tippem így látatlanban. :)
Xperia SP-m van, igaz 2300mAh-rel, HD felbontású 4.6 collal, 2x1,7GHz-en, de ha nem nagyon piszkálom, csak kb naponta 1 óra net + egy kis telefonálás 2 napot viszi. :)
Köszi a válaszokat.
Még konkrét kiszemelt telefon nincs, talán a huawey y300 és a g510, viszont legtöbbször ekkora aksi van írva azokhoz, amiket nézegetek. Ennél drágábbat ugyanis, tehát 50ezernél drágábbat nem igen akarnék venni.
1. Huawei
2. Inkább alacsonyabb tudású Sonyt vegyél, ezeket felejtsd el! Xperia L nagyon jó ár/érték arányban van és nem hiszem, hogy 50-nél több lenne.
1. Már rájöttem, hogy rosszul írtam:)
2. Köszi a tanácsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!