1/6 anonim válasza:
Csak a wifin ingyenes. :)
Mobilhálózaton meg annyiba kerül amennyi az előfizetésed.
2/6 anonim válasza:
Dettó :) csak a wifin ingyenes, mobilon viszont a szolgáltatók általában nem is engedélyezik, csak egyes drága tarifacsomagokban
3/6 anonim válasza:
Nekem nèhàny napja lett telepìtve a viber alkalmazàs a telefonomra. Eddig mèg nem hasznàltam. De lenne egy kèrdèsem. Van klikk netem illetve ugye wifim is. Bàrmelyiket hasznàlom akkor ingyenes? Ha az illetõnek van viberje de èppen nincs online akkor is lehet hívni ès írni neki ingyen?
4/6 anonim válasza:
hát a klikk-nettel nem fogsz tudni vibert használni. eleve az ilyen kis csomagoknál tilják a szolgáltatók, azért, hogy ne tudd vele helyettesiteni a drága hagyományos beszélgetést. Viszont van a Whatsapp progi, azt lehet, kép, hang, videó, szöveg minden mehet, próbáld ki azt! Viszont az is olyan, hogy akivel kapcsolatot akarsz, annak is telepitve kell lennie
5/6 anonim válasza:
Én pld a klikk nettel és a whatsapp-al franciaországi és angliai ismerőseimmel is tudok beszélni (külön dij nélkü). Viszont ha beszélünk, akkor nem hagyományosan, hanem elmondom a szöveget és elküldöm - ott meghallgatják, majd szóban visszaüzennek, amit én itthon mp3ként hallok - de jobb minőségben, tisztábban mint telefonon. És persze ezek a beszélgetések megmaradnak fájlokba, bármikor újra lejátszhatók
6/6 anonim válasza:
3-as vàlaszoló vagyok. Rosszul írtad 4-es vàlaszoló. Klikk nettel hasznàlom legtöbbször a vibert ès igen is lehet nem csak wifivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!