Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lumia 520/Samsaung Galaxy...

Lumia 520/Samsaung Galaxy sIII mini?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb, miért? Előnyök, hátrányok?

#Nokia Lumia 520 #Sgs 3 MINI
2014. jan. 17. 20:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de az s3 miniben egy novathor u8500 van, ami a sony u-ban is, csak az használtan 20k, ez meg újonnan vagy 50k (lehet több, nem tudom)

Míg a lumia 520-nak sokkal jobb hardvere van, de az s3 mini árán nem lehet szerintem rosszabb telefont venni.

Min vacilálsz? Miért olyan nehéz ezt eldönteni?

2014. jan. 18. 15:34
 12/17 A kérdező kommentje:
én nem vacilálok, nekem már megvan egy hónapja majdnem a Lumia 520, csak kíváncsi voltam, hogy mi a véleményetek. Szerintem jól döntöttem :)
2014. jan. 18. 15:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem neked ment
2014. jan. 18. 15:50
 14/17 anonim ***** válasza:
A Lumia hardveresen valóban jobb, én az 1 GB RAM, meg a jobb kamera, meg az erős akku miatt választottam volna az S3 Minit, ízlések és pofonok.
2014. jan. 18. 15:59
 15/17 anonim ***** válasza:
WPn az 512 ram mindenre elég szinte. Ezt nem érdemes az androidhoz hasonlítani.
2014. jan. 18. 16:51
 16/17 anonim ***** válasza:

[link]

Méretre azonosak.

Az AMOLED kijelző rövidtávon jó, de beéghet egy idő után. Én az mondom it 520 a jobb. RGB vs Pentile ugye ugye

Kamerában a Samsung jobb mert van led. Előlapi kamera is van.

Processzor, egyértelműen jobb az 520 mer a Samsung egy Nova Thor procit használ aminek a gyártója eltűnt tehát nem lesznek hozzá frissítések. A lumiához még legalább kettő lesz.

RAM a samsungban több van, de 1 giga android alatt ugyan az mint 512 Windows phone alatt. Tehát itt egyformán szarok. Android 2 giga ram alatt élhetetlen. Windows Phone gyönyörűen fog futni, csak néha várni kell az appokra.

Aksiban egyformák, mindkettő gyenge.

Te döntesz, a sok alkalmazásra van szükséged, akkor Android. Ha valami egyedire vágysz, akkor inkább Lumia. Én lumiát vettem.

2014. febr. 11. 20:58
 17/17 anonim ***** válasza:
2014. febr. 11. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!