Lumia 520/Samsaung Galaxy sIII mini?
Most nem azért, de az s3 miniben egy novathor u8500 van, ami a sony u-ban is, csak az használtan 20k, ez meg újonnan vagy 50k (lehet több, nem tudom)
Míg a lumia 520-nak sokkal jobb hardvere van, de az s3 mini árán nem lehet szerintem rosszabb telefont venni.
Min vacilálsz? Miért olyan nehéz ezt eldönteni?
Méretre azonosak.
Az AMOLED kijelző rövidtávon jó, de beéghet egy idő után. Én az mondom it 520 a jobb. RGB vs Pentile ugye ugye
Kamerában a Samsung jobb mert van led. Előlapi kamera is van.
Processzor, egyértelműen jobb az 520 mer a Samsung egy Nova Thor procit használ aminek a gyártója eltűnt tehát nem lesznek hozzá frissítések. A lumiához még legalább kettő lesz.
RAM a samsungban több van, de 1 giga android alatt ugyan az mint 512 Windows phone alatt. Tehát itt egyformán szarok. Android 2 giga ram alatt élhetetlen. Windows Phone gyönyörűen fog futni, csak néha várni kell az appokra.
Aksiban egyformák, mindkettő gyenge.
Te döntesz, a sok alkalmazásra van szükséged, akkor Android. Ha valami egyedire vágysz, akkor inkább Lumia. Én lumiát vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!