Evele123 kérdése:
Sony xperia m (telenor) c1905 telónál hogyan lehet Sd-re telepíteni / áthelyezni?
Figyelt kérdés
Alapból mindent a 2 Gb-os belső tárolóra telepít, nem találtam "áthelyezés Sd-kártyára" opciót, mint a korábbi 2.6-os androidos telómnál. 4.1.2 van ezen.2014. jan. 17. 04:35
1/4 anonim válasza:
Elolvasva a sonymobile fórumát, azt írják, ha kijön a 4.3 akkor megoldott lesz ez a probléma. Nem tudni mikor adják ki, mert piactól és szolgáltatótól is függ.
Addig semmilyen alkalmazással nem lehet, kivéve ha rootolod a telefont, de azzal elveszted a garit.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem akarom rootolni, csak néhány napja vettem hűségprogram keretében, garis, viszont 15. 1. c 2. 8 rendszerfrissítést szeretne letölteni. Ha wi-fi közelben leszek letöltöm és frissítem.
2014. jan. 17. 08:09
3/4 Wadmalac válasza:
Azért a Lin2SD-t kipróbálnám a helyedben, lehet, hogy műxik
4/4 hellosztok válasza:
letöltöd a clean mester programot azon belül app ok kezelése ott lesznek az alkalmazások és akkor ott lesz hogy mentés kiválasztod az alkalmazást és mentés gombra katintasz és ott ha el végezte letöltöd a file manager programot egy sárga ikon ja van meg látod kikeresed a mappat hogy cleán master ra katintasz és át mozgat! és az az sd kártyára ra mész hozol neki egy mappat létre beileszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!