Sony xperia l telefonom van, és kb.2jónapja kaptam, és semmi bajom nincs vele, csak az hogy nagyon gyorsan merül! Mi csináljak vele?
Már a ényerősséget is levettem, de nem lett jobb! :(
Segítsetek!!!!!!
Mi számít gyors merülésnek?
Ha nincs bekapcsolva minden szar feleslegesen (GPS, Bluetooth, Wifi, 3G, ami létezik) és a fényerő max 50%-on van, akkor mondhatni mindent megtettél, amit lehet. Persze még lehet egy-két dologgal megnövelni az üzemidejét, de ahhoz már jobban bele kell nyúlni a telefonba.
Ja és Stamina mód mindenképp legyen bekapcsolva.
Ezek után egy 4 óra screen-on-time kihozható a telefonból, ami átlagosnak mondható.
Stamina mód szerintem parasztvakítás.
Ha egy-másfél napot nevezel gyors merülésnek akkor semmi baj nincs a telefonnal, ha pár óra alatt lemerül hasznlálat nélkül is, akkor valamelyik alkalmazás meríti a telefont. Használattal 4-5 óra az átlag, ha ennyit kibír akkor szintén semmi gond vele. A Beállítások/Energiagazdálkodás/Akkumulátorhasználat alatt bizonyosodhatsz meg, melyik alkalmazás meríti - már ha egy alkalmazás áll a merülés hátterében.
Akkor sem marketing, meg parasztvakítás. A Stamina mód működik, azt csinálja, amire kitalálták. Az más kérdés, hogy amire kitalálták, annak bekapcsolt kijelző mellett tényleg semmi értelme, de nem is ez a lényege.
Én pl. egész nap suliba vagyok, tehát 45 percenként nem nagyon telefonozhatok, aztán 10-15 perc szünet ideje alatt igen. Ha be van kapcsolva a stamina, akkor a 45 perc alatt semmi sem merül a telefon, viszont amint bekapcsolom a kijelzőt nem kell a netet kapcsolgatni, mert nem kell félnem, hogy az óra alatt merül mondjuk 5%-ot.
Köszönöm a válaszokat! Bár a stamina mód nincs bekapcsolva, de a csak a wifi szokott menni! ( A barátomnak is L-je van de az övé tök jól bírja és neki mindig megy a wifi! :( )
Most mivan a telommal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!