Mennyit érhet egy Karcmentes újszerű állapotban lévő Nokia X6 32gb-os belső memóriával? Állítólag nagyon ritka.
Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 20:43
2/9 anonim válasza:
Ritka mert manapság már szinte senki nem használ ilyet, mindenki elvan az okostelefonokkal. Amúgy sztem nem ér sokat. Max. 50 ezer az összes tartozékával.
3/9 anonim válasza:
50.000???? viccelsz???
annyiért Xperia L-t kapni.
4/9 anonim válasza:
Újan 100 ezer körül van mindenhol. Amúgy nem okosteló ezért nem ahhoz kell viszonyítani.
5/9 anonim válasza:
újonnan? Kedves utolsó, egy NÉGY éves konstrukcióról beszélünk (ami amúgy okostelefon, Symbian S60 oprendszerrel, amire C-ben, vagy C#-ben lehet programokat írni), és hardveresen sokkal gyengébb bármelyik mai okostelefonnál.
Én 10 ezret talán adnék érte, de még azt is vonakodva
6/9 anonim válasza:
2010-ben talán. Azóta eltelt négy év. 2010-ben már egy Galaxy S is kb. 100.000-be került (ami fényévekkel jobb) és az 20.000 most karcmentesen.
7/9 anonim válasza:
10 ezerért viszont már nem érdemes eladni. Ha már eladom akkor valamennyit kapjak már vissza az árából.
8/9 anonim válasza:
Elektronikus eszközökkel már csak ez van. Max 30 év múlva tudod majd eladni régiségként...
9/9 anonim válasza:
Valóban nem érdemes eladni. Én is megtartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!