Van mozgó GIF kiterj. Háttérképem, de nem tudom androidos telefonra rátenni úgy, hogy mozogjon. Tudtok esetleg valami programot, vagy hogy milyen kiterjesztésre formáljam át, hogy mozgó háttér legyen belőle a telefon szerint is? :-D
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 22:15
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Már csak azt nem tudom, hogy azt be tudom e állítani, hogy ne bontsa szét a képet a 3 kijelzőre, hanem ugyanazt a képet adja be 3x?! Ebben tudnál segíteni?
2014. jan. 25. 11:45
3/3 Wadmalac válasza:
Na ez már nehezebb téma, ilyen alapbeállítást az android romok alapból nem tudnak.
Esetlegesen letiltható a háttérkép görgetése, akkor egy képernyőnyi alap háttered van és csak az ikonok gurulnak rajta.
Bizonyos szempontokból én a 4.2 és 4.3 romokat visszalépésnek érzem, legalábbis a Sony romjaiból hiányzik jópár dolog, amit a 4.1 tudott.
Pl. ez a háttérkép-görgetés tiltás is hiányzik.
Ezen két módon lehet segíteni:
1. keresel olyan launchert, ami tudja
2. egy jó főzött rom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!