20-40 ezer közötti árban szeretnék samsung telefont vásárolni, hangrögzítő, kihangosító is legyen benne, mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 20:27
1/10 Martin4646 válasza:
Samsung Galaxy Mini2,Galaxy Gio,Samsung Galaxy S Duos Samsung Galaxy Ace ezeket tudom ajánlani :D
2/10 anonim válasza:
"Samsung Galaxy Mini2,Galaxy Gio,Samsung Galaxy S Duos Samsung Galaxy Ace ezeket tudom ajánlani :D"
Ez mind borzasztó vétel.
3/10 anonim válasza:
Jó mobilokat soroltál fel :))
4/10 anonim válasza:
A viccet félretéve, ennyiért nem kapsz jó Samsungot
5/10 SylwerStone válasza:
Ilyen áron, te ne akarj androidot venni!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszok,de nem milliárdos az apám!
2014. jan. 16. 05:28
7/10 SylwerStone válasza:
Ha ennyi pénzed van rá, vegyél Lumiát.
8/10 anonim válasza:
Lumia 520 belefér ebbe az összegbe, vagy Huawei Ascend Y300 ha feltétlenül kell az Android, ennyiért Samsungból csak vackot kapsz, igazából én többet nem fogok tőlük vásárolni
9/10 richard kovacs válasza:
Vegyél akkor használt okos telefont.
10/10 A kérdező kommentje:
Állítólag a Luminát nehezebb kezelni,ezért gondoltam rá,a baj,hogy nincs tapasztalatom ezekben,tehát szícesen várom a javaslatokat!
2014. jan. 17. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!