Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van valakinek Alcatel Idol...

Van valakinek Alcatel Idol telefonja?

Figyelt kérdés
Milyen internetezni vele? Mobilnettel és wi-fivel egyaránt érdekelne az, hogy gyorsan tölt-e tartja e a wi-fi jelet a térerőt jól érzékeli? most Xperia X8-asom van nem kell szerintem bemutatni... ill., hogy a kamera milyen minőségű fotókat készít? Tesztekben nekem szépnek tűnt de a tesztelő nagyon kritizálta..ez a valódi életben milyen? Nekem nélkülözhető a videó felvétel és visszajátszás..csak netre, néha telefonálásra, sms-re fotózásra és zene hallgatásra kell..erre megfelel az Idol? Vannak vele gondok a hétköznapokban? Várom a véleményeket :)
2014. jan. 15. 18:23
 1/2 anonim válasza:
Szia. :) Nekem ilyen trón van, és teljesen meg vagyok vele elégedve. A fotózás nem az erőssége, a távoli képek zajosak, a makró viszont eléggé szép.. :) Arra amire te használnád, teljesen tökéletes, sőt még sok is.. :P Én nagyon szeretem mert gyors, netezni remekül lehet rajta, játékokat jól bírja. Bármi kérdésed van, írj privit! :)
2014. jan. 16. 00:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kis kacsó ill. az üzi ;) (Y)
2014. jan. 16. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!