Miért nem jön be a recovery? (Lent)
Alcatel OT995---CyanogenMod 10.2
Gépen fent van az Alcatel illesztőprogram, mindent a leírások alapján csináltam.
Ha, a hangerőt nyomom le, (bekapcsolásnál) akkor mintha lefagyana, nem csinál semmit, nem jön be a CWM, az Alcatel logónál megáll. Ugyanez van gépnél, ha ott indítom a recoveryt. Csak ennél a romnál, akartam cserélni CM11-re. Szóval nem lehet belelépni.
Másik ok: a gép nem érzékeli a telefont. Vagyis érzékeli, de nem megfelelően. Nem tudok átrakni adatokat. Annyit csinál, hogy tölti a telefont. Lehet, hogy köze van a CWM-hez??
Ha a recovery scriptet elindítom gépen (rendesen próbálom behozni a CWM-et) akkor csak waiting for device -t ír. Közben meg a teló ott van az Alcatel lógóval. Ilyenkor ki kell szednem az aksit, és vissza, ilyenkor rendesen be tud kapcsolni a telefon, rendesen működik.
Hogyan lehetne behozni a recoveryt???
Más romaimnál rendesen működött a CWM.
/Ui.: bocsi a hosszú szövegért.//nem itt kellett volna megkérdeznem?//
Ha a recovery se működik, az már régen rossz.
Download mód van a telódban? (Nem nagyon volt dolgom alcatellel)
Annyit tudok mondani, hogy próbálj meg úgy bootolni CWMbe, hogy kint van az aksi és aközbe teszed be, amíg a gombokat nyomod.
Am szerintem Xda fórumra írd ki inkább, ott több választ kapsz majd.
Hogy érted, hogy régen rossz?
Esetleg a Rebooter programban próbáljam indítani recovery módban?
Mert ugye a recovery egy mellék operációs rendszer és elég nagy baj, ha odáig terjedt a hiba...
Ha az aksikivételes sem működött, akkor xda-n, vagy androidforums-on tudnak neked segíteni. Nekem itt állt meg a tudásom, bocsi. :(
Rakd újra a recoveryt.
Van hogy megdöglik a rom telepítés után.
Rootod megmaradt?
És ha nem sikerül újrarakni?
Ugye ha "lefagy" és akkor rakom rá, nem lehet hogy a teló tönkremegy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!