Android 4.3-mason (SGS4) az alapértelmezett zenelejátszót nem tudom megnyitni?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy a kezdo kepernyon kint van widget-kent es amit legutoljara hallgattam lejatszasi listat azt onnan tudom hallgatni de ha rakattintok a zenelejátszóra akkor elkezd betolteni es 1 mp utan kidob. Ujrainditas, gyorsitotar torles nem jott be. Bocsanat az ekezet nelkuli irasert!2014. jan. 14. 22:41
1/5 anonim válasza:
ROM visszaállítás/Factory reset biztos megoldja.
De én nem törődnék vele. Most egyből felsorolok 3 appot ami jobb mint a stock samsung zenelejátszó:
1. Poweramp
2. PlayerPro
3. Winamp
Szóval inkább ezek valamelyikét töltsd le és azt használd.
2/5 A kérdező kommentje:
Teljesen nyitott vagyok másik program használatára is, de azt hogy lehetne megoldani, hogy ha megnyomom a fulhallgaton a play/felvevo gombot akkor elinduljon a zene?
2014. jan. 15. 20:09
3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok teljesen suta az androidhoz, de egyelore nem sikerul rajonni, hogy hol van az altalad emlitett menupont.
2014. jan. 15. 20:12
4/5 anonim válasza:
Jays headset controllal, vagy bármelyik más hasonszőrű app-pal tudod irányítani a zenédet a fülesen keresztül.
A ROM visszaállítást hiába keresed a beállításokban, ahhoz PC kell.
A factory resetnek pedig ott kell lennie.
(gyári beállítások visszállítása néven)
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen megoldodott a problemam! Azt hiszem a 2. Szamu programit amit ajanlott azt feltelepitettem es jol mukodik!....kozben megtalaltam a factory resetet, de szerintem nem éri meg hogy kitorlodjon mindenem a zenelejatszo miatt koszonom a valaszat!
2014. jan. 16. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!