Betört az Alcatel One touch 918-as telefonom képernyője. Mennyiért lehet kicseréltetni a képernyőt?
Elöször is azt kell tudni hogy pontosan mi tört be.Álltalában csak a touch screen törik bea kijelző épp marad! Ha a kép jó csak vannar repedések elötte akkor az elöbb a kijelző nagy valószinüséggel jó,de ezt majd szétszedés után lehet 100%-ra megmondani.
Na most akkor az árak.Ha csak az említett touch screen kell akkor az kb 3000-8000 Ft-ig lőhetsz magadnak a vaterán akár ujat is,vagy jó állapotú bontottat.Ha elég bátor vagy akkor párszáz forintért rendelsz szinténa vateráról torx csavarhúzót is a telóhoz,beütöd böngészőbe pl ezt : http://www.youtube.com/watch?v=RrW0txK2jNk
és megcxsinálod magad.Ha óvatos vagy és van elég kézügyességed akkor menni fog.
Abba gondolj bele hogy ha nincsen biztosításod a telóra akkor a garancia ugysem álja,ha szervízzel csináltatod akkor akár 10-15 ezer is lehet! Ha te csinálod akkor ugrott a gari,na de ér a gari most 10-15ezret? Ha annyiért csináltatod meg akkor mennyi lesz majd a teló és mennyiért lehet eladni? Ha magad csinálod akkor kb benne lesz olyan 5-6ezerben szerszámmal együtt ami más telóhoz is jó lesz majd!bÉn már vagy 5-6telón csináltam ugyan ilyen dolgot haveroknak meg a családban,én sem csináltam ilyeneket elötte,de megy ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!