Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha flash menüt csinálok a...

Ha flash menüt csinálok a telefonomon miért ugrik a garancia?

Figyelt kérdés
Ha flash menüt csinálok a telefonomon miért ugrik a garancia???És vissza lehet állítani?Köszi!!!
2009. dec. 1. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért ugrik mert belenyúltál a telefon szoftverébe.(amugy illegálisan) NEM csinálható vissza,mert nyoma marad.
2009. dec. 1. 18:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet vissza csinálni???
2009. dec. 1. 18:34
 3/6 Plaga válasza:
vigyázz a telefonodra mostantól mint a szemed fényére
2009. dec. 1. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert nyomot hagy a szoftverben.Mit nem lehet ezen érteni???
2009. dec. 1. 19:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Miért kéne rá vigyáznom mint a szemem fényére??Ha ilyenekkel jár ez a flash menü,akkor inkább nem megyek bele!Jah,és az utolsónak üzenem:Senki nem írta még ezt le...Szóval nem értem mi értelme van a beszólásnak!Köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 1. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Az utolsó egyben az első is:) Vettem a kedvedért a fáradságot és beírtam a Google-be SonyEricsson,flash,garancia szavakat.Ami ugye nem egy bonyolult..és lám: [link]
2009. dec. 1. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!