Van egy iphone 3g-m és amikor gépről akkarok játékot rakni rá nem telepiti fel, mert a verzió tul elavult miért irja ki?
Figyelt kérdés
a rendszer IOS 4.2.1 és nem tudok rá rakni játékot mert a verzió elavult a játéknak mért irja ezt ki?2014. jan. 13. 18:18
1/7 anonim válasza:
Azért mert az iOS verziód elavult a játéknak. Ilyen egyszerű.
2/7 anonim válasza:
iOS 4.2.1 2010-ben jelent meg, több mint 3 éve. Azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán, iOS-be is rengeteg, fejlesztők számára fontos, illetve életüket megkönnyítő feature került bele, emiatt nem vesződnek egy ilyen régi verzió támogatásával.
Továbbá, iPhone 3G hardvere elég régi (ARMv6, OpenGL ES 1.x), tehát minden szempontból eljárt felette már az idő.
3/7 anonim válasza:
És ha letöltöd azzal miért is vagy előrébb?? Úgysem fog elindulni.
Ami arra a telefonra elérhető, azt látod az iTunes-ban, de csak ha a telefonon nézed.
Amit ott nem látsz az nem is elérhető.
4/7 A kérdező kommentje:
De nem birok beregisztrálni az Itunes-ba hogy töltsek le mert kéri a bank kártyát!
2014. jan. 15. 07:31
5/7 anonim válasza:
kattints egy ingyenes játék letöltésére és akkor úgy dobja fel a regisztrálást h nem kér kártyát...nem értem miért de így van.
6/7 A kérdező kommentje:
oké meg probálom
2014. jan. 15. 13:26
7/7 A kérdező kommentje:
megprobáltam de azt irja hogy id azonositott erösitse meg de nem küldött e-mail-t valaki be regisztrál nekem pls
2014. jan. 15. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!