Kiakarom nyitni a bootloadert, és ezt írja ki. mit tegyek?
Ma egy Huawei Ascend Y300-as telefonnak akarom kinyitni a bootloaderét. Nem rég kértem a Huawei-től Bootloader kódot, és meg is adta nekem email-ben. Ezeket az utasításokat követtem:
1.A telefonodon menj a Beállítások-> Fejlesztői beállításokba és itt kapcsold be az USB-s hibakeresést
2. Csomagold ki a számítógépeden a Y300-AiO-ROOT-v1.4.zip-et
3. Telepítsd fel a MobilePhoneDrivers mappában található Huawei_Y300_drivers.exe-t
4. Kapcsold ki a telefont, vedd ki az akkumulátort 5 másodpercre, majd rakd vissza. Tényleg csináld meg ezt a lépést, különben a következő lépések nem fognak működni.
5. Tartsd lenyomva a Hangerő LE gombot, kapcsold be a telefont és hagy lenyomva a hangerő gombot még legalább 10 másodpercig
6. Csatlakoztasd a telefont a számítógéphez. A gépednek találnia kell egy új eszközt.
7. Nyisd meg az UnlockTools mappát és nyisd meg a check_bootloader.bat fájlt. Ezzel megtudhatod, hogy jól kapcsolódott a telefon és, hogy a bootloaderét ki kell nyitni.
8. Ugyanebből a mappából nyisd meg az unlock_bootloader.bat-ot, amikor kéri add meg a BL nyitó kódot, amit kaptál a Huawei-től
9. Ha lefutott a telefon újraindul és visszaállítja magát gyári állapotba (ez sokáig tarthat)
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!