Élöben szeretném nézzni a Való-Világot a telefonomról de azt írja ki hogy ez a bövítmény nem támogatott milyen bövítményt kellene nekem letöltenem hogy müködjön?
Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 22:20
1/8 anonim válasza:
Nincs neked jobb dolgod mintsem ezt az agysorvasztó hulladékot nézni még telefonon is?
3/8 anonim válasza:
a végén még az okostelefon is elsorvad...
4/8 anonim válasza:
Szerintem adobe flash player kéne, de lehet a telefonod nem támogatja pl iphone.
5/8 anonim válasza:
RTL tudtommal Silverlightot használ (köpködték is miatta sokan annak idején), azt pedig semelyik telefonra nem lehet letölteni. Azaz, kénytelen leszel más megoldást találni (pl mobilTV előfizetés t-mobile esetén), vagy meglenni egy kicsit az RTL új "hírességei" nélkül.
6/8 anonim válasza:
én eddig néztem a vv4et meg a vv5-öt is azok tetszettek.de ez egy nagy szar én sem fogom nézni
amugy szerintem nem sokan fogják nézni egyrészt mert az rtl2-n van másrészt idiótákkal van tele
undorito egy musor (bocs a hibakert)
7/8 anonim válasza:
Élőben nem hiszem, hogy tudod nézni, de vissza tudod nézni, ha akarod, csak ahhoz le kell tölteni az rtl most alkalmazást a playről.
8/8 Balint777 válasza:
Szia utánna néztem és tölts le a flash foxot androidra
Ui.: Ezzel csak a rendes műsor utáni élő közvetítést tudod nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!