Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 520 hogy tudnám...

Nokia Lumia 520 hogy tudnám ezeket a mappákat eltávolítani?

Figyelt kérdés
A fényképekben, ha megnyitom van két üres Skydrive-os mappa és már zavar ugyanis már magát az alkalmazást töröltem és neten is töröltem azt a két mappát. Képek nincsenek benne, de ott áll üresen és nem tudom hogyan törölhetném. Hosszan nyomva csak a "kitűzés kezdőképernyőre" lehetőséget kapom, de végleg törölni szeretném. Tudna valaki segíteni :)?

2014. jan. 12. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
pc-n keresztül nem megy?
2014. jan. 14. 18:51
 2/3 anonim válasza:
Én sem tudtam kitörölni a mappákat és nagyon zavart.. se telóról se gépről nem tudtam letörölni, így csináltam neki egy teljes gyári visszaállítást és így eltünt! :)
2014. jan. 15. 19:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Pc-n nem megy :S

Gyári visszaállítást csak azért nem szeretnék, mert amit eddig úgymond "felépítgettem" a telefonban kezdhetném elölről, de lehet az lesz csak még várok vele hátha van megoldás, ha valaki másképp tudna segíteni szóval, ha valakinek lenne ötlete azt várom :) és köszönöm az eddigi válaszokat is!

2014. jan. 16. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!