Lehet valami baja az iPhone4s emnek?
Figyelt kérdés
Ki akarom süttetni,nem gyárilag hanem egy telefonos boltba,lehet valami baja? meghibásodhat? vagy teljesen ártalmatlan?2014. jan. 12. 18:14
1/4 anonim válasza:
minek akarod kisütni? és miből áll egyáltalán ez a kisütés?
2/4 A kérdező kommentje:
Angliából jött a telefon,és hogy tudjam használni vodafoneos kártyával,függetlenítés.
2014. jan. 12. 19:55
3/4 anonim válasza:
Ha hack-el függetlenítik nem tudod majd frissíteni otthon, csak boltban mert különben visszaáll függővé, szintúgy nem tudod majd visszaállítani gyári állapotára mert akkor is függő lesz.
4/4 anonim válasza:
ha kisütik, akkor az sose fog bekapcsolni már...:D
javaslom, olvass utánna szifon.com-on a függetlenítési módoknak. részletesen le van írva az összes lehetőség a hivatalostól a nem hivatalosig. ha nem tudod valami oknál fogva jailbreak után függetleníteni(ha jól tudom, az iOS7-es jailbreak-hez még nincs függetlenítés), akkor kb 5-10ezret kell még ráköltened. például ha veszel egy függetlenítőkártyát(már ha persze ezt is sikerül működésrebírni), illetve van a félhivatalos függetlenítés...de olvass utánna többet erről én sem tudok, én inkább függetlent használok, nem mókolom feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!