Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítséget kérnék iphone...

Segítséget kérnék iphone 4-hez shsh újratelepítés után?

Figyelt kérdés
na sikerült 7.0.4-ről vissza raknom ios 5.1.1-re mert csak erre volt shsh mentésem, de nem tudom valahogy 5.1.1-ről frissíteni 6.1.3-ra ??próbáltam de 3194 hibát dob ki ha jól emlékszem
2014. jan. 11. 23:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudod
2014. jan. 12. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Itt láthatod a hibakód okát:

[link]

Nekem is i!-em van,IOS 5.1-el,és szerintem az egyik legjobb OS az ötös IOS,de ez nézőpont kérdése,1 hátránya van,az pedg az hogy egyre kevesebb appot támogat sajnos.

2014. jan. 12. 19:15
 3/8 A kérdező kommentje:
valóban a legjobb csak 1-2 programot szeretnék még felrakni amit nem enged eddig minden felment viber whatsapp milliónyi játék ha meg viszont ios 6.0+ van olyan app amihez felajánlja hogy letöltse a támogatott verziót szoval ennyiből jó és már néztem a hibakódot csak annyira nem értem ha vissza frissítettem mért nem tudok feljebb
2014. jan. 12. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Sajnos Apple kitalálta az shsh-t mert sokan azért állítottak vissza telefonjukat régebbi os-re mert azt lehetett jailbreakolni

Amúgy ha ingyenes egy app es régebben is az volt (amikor még támogatta az 5.1-et)akkor felkellene dobnia egy üzenetet hogy a régebbi verziót le tudod tölteni ,de ezt nekem nem mindig csinálja

2014. jan. 13. 10:47
 5/8 A kérdező kommentje:
igen de annyi esze nincs az applenak hogy úgyis kijön minden szoftverre a jailbreak full fölösleges ? most mindenki azért térne vissza mert gyatra az ios 7 legalább is szerintem semmi köze az iphonehoz és lassú is okéoké iphone 4 de a családba van iphone 5s és azon se olyan gyors mint pl az ios 5.1.1 ezt a felajánlást hogy lee kívánja tölteni nekem se adja be némelyik appnál : facebook, facebook messengernél beadta a többit meg simán leszedte de vegyük példának a yahoomail-t azt se dobja fel és azért a yahoo marha régóta van
2014. jan. 13. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem iPad Air-en tökéletes az IOS7,de tényleg nem iPhone-ra van kitalálva szerintem.
2014. jan. 13. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Ipad air-en hogyne lenne tökéletes ? Arra van optimalizálva.. Igazából minden készüléken megy csak az I4-en van gond, azt valahogy csak "összedobták",nem lett igazán optimalizálva.. Várj egy kicsit, a 7.1 igéretek szerint megoldja a gondot (és valószinüleg ez lesz az utolso frissités i4-re) -valamikor február végén.
2014. jan. 13. 18:50
 8/8 A kérdező kommentje:
ipad airon igen és az ipadokon tökéletesen megy de iphonen össze van zsúfolva iphone 5s-en nagyon jól működik valóban de viszont a gyorsasága nem ér fel a 7 elötti szoftverekkel egyébként nem ios 7.1 lesz az utolsó frissítés talán az utolsó és az oldja meg
2014. jan. 13. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!