Az INSTAGRAM alkalmazás kilép ha tennék fel egy fotót vagy videót. Miért?
Figyelt kérdés
Felmegyek INSTAGRAM-ra, minden oké, de ha középen rámegyek a kék kis négyzetre kidob. Még a képkészítésig se jutok el. Már ki és bejelentkeztem, ki és bekapcsoltam a telefont, sőt, már újratelepítettem az egész alkalmazást, de még mindig. Mit csináljak hogy működjön?2014. jan. 11. 23:35
1/4 anon5 válasza:
milyen telefonod van?
mert nem minden telefon viszi rendesen, azaz nekem is volt hogy mindent tudtam csinálni csak amikor fotózni akartam kidobott
valszeg az OpenGl hiánya miatt
2/4 A kérdező kommentje:
alcatel ot-995-öm van, alapból gagyi, de eddig semmi baja nem volt. mostanában kezdte el azt kiírni, hogy nem létesíthető kapcsolat a kamerával. emiatt lehet?
2014. jan. 12. 21:10
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen Android rendszeren, hogy a kamera nem működött és mikor frissítette az eseményeket leállt az egész Instagram rendszer. Frissítettem az Androidot és azután rendesen működött/működik.
4/4 anonim válasza:
Nekem ugyanez a problémám. Megtudtad
,hogy Miért van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!