Elrontott rootolás x8?
Figyelt kérdés
hello. az a helyzet hogu elrpntottam a rootolást és csak a sony logot dobjaa ki. tudom hogy flashtoollal vissza lehet rakni a gyárit de nem igen tudok angolul. le írná valaki hogy jpgyam csináljam?#gsth
2014. jan. 11. 19:57
11/15 A kérdező kommentje:
hello. vissza lett rakva a gyári 2.1 de ha fel akarom rakni a gingerdx-et akkor azt írja hogy installation aborted. másik szonival ez ment. az aksi alatti kód 11w03 úgyhogy jónak kéne lennie. mindent helyesen csináltam. mi lehet á gond?
2014. jan. 12. 20:53
12/15 anonim válasza:
Rootold, nyiss loadert, kernel csere, cwm install, ezek megvoltak?
13/15 A kérdező kommentje:
fent van a cwm de mi az a loader?
2014. jan. 12. 22:06
15/15 A kérdező kommentje:
ha a recoveryre gondolsz akkor igen. felraktam az xrecoveryt, majd a cwm et és a gingerdx telepítésénél azt írja hogy installation aborted. az első telefonnál ugyanezzel a módszerrel működött.
2014. jan. 13. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!