Mit kell tennem ha már nagyon fagy a telefonom?
Júniusban kaptam egy huawei ascend y300 típusú készüléket.Sose raktam rá 20-nál több alkalmazást.A szabad ram mérete 50-70mb.Nagyon gyorsan melegszik...Nagyon megbántam ,hogy ilyent vettem :(.Van az a kis alkalmazás,nemis tudom minek hívjam amikor gyorsan nyomkodod az android verzióját (4.1.1)bejön ilyen sok kicsi jelly bean azok is nagyon fagynak..:S azaz akadoznak
.Szerintem egy ilyen telón simán el kéne indulnia egy Minion Rush-nak de egyszerűen nem indul rajta el semmi.Egy hill climb racing is akadozik rajta :S.Szerintek csinálnának vele valamit a szervízbe?Még garanciás....Nem akartam még szoftvert piszkálni ,mert féltem a garanciavesztéstől.
Ahogy az előző mondta, factory reset, avagy "gyári állapot viszsaállítása".
Először győződj meg, hogy minden adatodat lemented (képek, videók,zenék,névjegyzék, ami szükséges(SD kártyára vagy gépre)), és csak utána kezd el.
Ekkor ő szépen letisztítja az egész telefont, stock állapotba nyomja, mintha most hoztad volna ki a boltból, ezért az első bekapcsolás időigényes lehet, úgyhogy ne lepődj meg, ha a kelleténél tovább bootol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!