Nokia Lumia 520 térkép és navigáció kérdésben tudsz segíteni?
Tájékozatlan vagyok az okos telefonok világában,most kezdek barátkozni az okos tel. technikával. (47 évesen)Ez van.
Mik a tapasztalataitok a Here navigálással? Jó térkép vagy töltessek fel egy IGO-t vagy valami mást a telefonra? Külföldön is szeretném használni és hang navigálás is legyen rajta.
Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat,ötleteket,javaslatokat!
Szívesen veszem a nem csak a navigációval kapcsolatos ötleteiteket,javaslataitokat,tapasztalataitokat,jó tanácsokat.
Wp8-ra nincs IGO. A Lumia 520-on pedig csak sima Here Drive van, nem Here Drive +, tehát csak Magyarország térkép szerepel benne.
Azt hiszem a Lumia 620-on már Here Dive + van és többet is tud az 520 nál, így megéri a plusz pénz érte szerintem. Ha viszont fontos a nagy kijelző, akkor ott a Lumia 625 4,7" kijelzővel.
IGO nincs, de a nokiás is tökéletes. Beszél, és tud mindent. Igaz, hogy alapból csak magyarországot ismeri az 520, de meg lehet venni hozzá az egész világtérképet (egyszeri 5000huf körül van).
Ha nem ismered a telókat annyira, akkor mondom, h a magyar térképet először le kell tölteni, és akkor nem kell hozzá késöbb internet. Belépsz a navigációba (mondjuk a HERE MAPs-be) ott a beállításoknál a térképek kezelése / és új letöltése.
AMúgy javaslom keressed fel ezt a fórumot pl:
itt mondenben tudnak segíteni ezzel a telóval kapcsolatban:)
Köszönöm az eddigi segítségeket minden eddigi hozzászólónak!
Egyszer majd én is érteni fogok a telefonomhoz és akkor majd lehet,hogy tudok majd segíteni is az olyanoknak mint amilyen én vagyok most. (tájékozatlan)
Tudom ,hogy nincs a Nokiámon IGO, csak HERE, de az egyik használt tel.kereskedő,akihez csak úgy az utam mentén beszaladtam, azt kérdezte,hogy mit szólnék hozzá ha "intézne" nekem egy IGO-t a telefonomra. Mondom én, hát nem tudom nem értek hozzá még gondolkodom. Mivel nagyon nem vagyok járatos ebben a kérdés körben és nem is áll szándékomban ebben az irányba képeznem magam,így inkább itt próbálkozok normális infókhoz jutni,hogy ne csináljak semmi "baromságot" ill. a "mekk mesterek" ne piszkálgassák az amúgy új telefonomat. (karácsonyra kaptam a családtól)
Még egyszer köszönöm az eddigieket és szívesen várom/fogadom a többiek hozzászólását,ötletét,tanácsát.
Ő se nagyon érthet a telefonhoz (már a telefon kerekedő) mivel NINCS IGO Widows Phone-ra, egyszerűen nem írták meg rá, így nem hiszem, hogy pont ő fogja rátenni :)
Az ilyen is csak árulja a telefont, de érteni nem ért hozzá.
Nekem is lumia 520 van.
Szimplán csak bele kell menni az áruház alkalmazásba és letölteni onnan a HERE DRIVE-t, ez egy nagyon jó ingyenes navigációs program ami nem igényel netet sem, és még hangutasítást is kezel, ennél jobb nem is kéne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!