Ti milyen okos telefont választanátok?
jelenleg egyiket sem, szerdán vettem egy xperia SP-t és tökéletesen gyors,minden játékot gyorsan visz,hd videókat simán lejátssza, bár az aksi gyengus a teló képességeihez, így hamar le tud merülni.
Azt kell, hogy mondjam, ha nem 65ezrem lett volna, hanem 165ezrem akkor egész biztos a Z1-et vettem volna, szeretem a Sony termékeit, és javarészük (pláne felső-közép kategória) megbízható, szép a kinézete,vízálló,és erős a hardvere is
Kedves utolsó válaszoló:
Jól látom, hogy a Lumia-nak 41MPx-es kamerája van? :D Am ha ez igaz akkor ennek a processzora nem az eddigi legjobb, de szerintem ez is megfelel, sőt egy ilyen telefonba ez kiváló. De a kijelzője is szuper! :)
De mi az, hogy legjobb processzor?
Egyáltalán értesz hozzá? Vagy te mi alapján ítéled meg, hogy melyik a legjobb?? Szerintem neked úgy általában fogalmad sincs erről az iparágról.
Olyan telefon meg nincs amilyet leírtál, mert mire megveszed lesz egy másik ami valamiben jobb.
Egyáltalán milyen választ vársz? Leírják, hogy Lumia 1020, mert neki az tetszik nagy kijelzővel, jó kamerával, erre jössz, hogy nem jó a processzora. Ebből egyértelmű, hogy nem értesz hozzá.
Egy telefon teljesítményét nem az határozza meg, hogy milyen a processzora. Az is, de ez úgy magában édes kevés.
Egy okostelefon értékét főleg a rá írt appok adják. Amiben a droid egyelőre jóval előrébb jár, mint a wp. A wp még mindig nagyon le van maradva.
Hiába van egy csúcstelefonod ha játszani akarsz és nincsenek hozzá játékok. Mert a wp-nél ez a helyzet.
Stabil jó készülékek a Lumia-k, de szoftveres téren nagyon elmarad a platform.
Leírod a One-t, a One-nak nagyon gyenge a kamerája, az összes tesztben szidják. Nagyon szép és jó készülék ezt leszámítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!