Iphone 5c 16GB vélemények?
Figyelt kérdés
141,000FT tudok hozzájutni persze nem magyar rendszerrel rajta hanem a hivatalos amerikai angol de engem ez csöppet sem zavar sőt még előnynek is tartom.
Nektek mi a véleményetek egy Iphone 5s számomra már túl drága és esetleg jobban megérné e egy Galaxy S4,LG G2?
Ipad Air az első apple termék a családban és azzal nagyon meg vagyok elégedve
2014. jan. 9. 20:30
1/7 anonim válasza:
jó csak itthon is hozzátudsz jutni 135e Ft-tól [link]
túl müanyag ahoz képest h az 5ös ugyanez volt csak minőségibb, én a túlárazása miatt nem venném meg az apple-t
amúgy én inkább vennék egy LG G2őt a SGS4 es is jó de nekem vlhogy az LG jobban bejön én inkább egy olyat vennék.
2/7 anonim válasza:
androidom volt ez előtt xperia s maga telefon rendben is lenne de az a fos android... soha többet mindig fagy,akadozik pedig nem volt gyenge telefon. az 5c nem vennék ronda,műanyag az 5s meg már pofátlan árban van... én sima 5 vennék vagy 4s (azt viszonylag olcsón meg lehet szerezni és nem sokkal lassabb) bár tény már nem éppen új telefon... de szerintem 100x szebb mint az 5c
3/7 anonim válasza:
nekem 5c van nekem tökéletesen megfelel gyors nemfagy le és nagyon vagány képeket is csinál és olcsóbb mint az 5 csak a tok rá kissé drága de az is megéri az árát mivel a belseje forditott bőr :)
4/7 anonim válasza:
olyan tokot most rendeltem ebayről 800ért :)
5/7 freddy.krueger válasza:
Na szóval .. Eddig androidos voltam,és kb másfél hete eljött az ideje a váltásnak (SIII) az iPhone 5c re esett a választásom ,és egyáltalán nem bántam meg,sőt.... Az AppStore nagyon jò ,sebességgel semmi gond még egyszer sem fagyott le ,pedig használom mindenre... Pletykák/szóbeszédek voltak róla ,ennek köszönheti h annyian kételkednek benne .gondolok itt az olyanokra mint : csóró iPhone , androidos lesz -.-,stb..na most kinek mi az olcsó Vodafone-nál lista áron 210 ezer forint..mindenki döntse el maga mennyire csóró. A polikarbonat műanyag boritasrol pedig csak annyit h nem kelt gagyibb,dedósabb benyomást sem elsőre sem aztán . Soha az életbe nem váltanék vissza androidra.. Nem véletlenül kérik el így az árát :) Működik,stabil.
6/7 anonim válasza:
szerintem mindegyik jó, de személy szerint iPhone 5C-t választanék a helyedben
7/7 anonim válasza:
Nekem még csak 3 napos az iPhone 5 C-m ,de IMÁDOM !!!! Nagyon meg vagyok elégedve vele .! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!