Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5c 16GB vélemények?

Iphone 5c 16GB vélemények?

Figyelt kérdés

141,000FT tudok hozzájutni persze nem magyar rendszerrel rajta hanem a hivatalos amerikai angol de engem ez csöppet sem zavar sőt még előnynek is tartom.

Nektek mi a véleményetek egy Iphone 5s számomra már túl drága és esetleg jobban megérné e egy Galaxy S4,LG G2?

Ipad Air az első apple termék a családban és azzal nagyon meg vagyok elégedve

2014. jan. 9. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:

jó csak itthon is hozzátudsz jutni 135e Ft-tól [link]

túl müanyag ahoz képest h az 5ös ugyanez volt csak minőségibb, én a túlárazása miatt nem venném meg az apple-t

amúgy én inkább vennék egy LG G2őt a SGS4 es is jó de nekem vlhogy az LG jobban bejön én inkább egy olyat vennék.

2014. jan. 9. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
androidom volt ez előtt xperia s maga telefon rendben is lenne de az a fos android... soha többet mindig fagy,akadozik pedig nem volt gyenge telefon. az 5c nem vennék ronda,műanyag az 5s meg már pofátlan árban van... én sima 5 vennék vagy 4s (azt viszonylag olcsón meg lehet szerezni és nem sokkal lassabb) bár tény már nem éppen új telefon... de szerintem 100x szebb mint az 5c
2014. jan. 10. 00:16
 3/7 anonim válasza:
nekem 5c van nekem tökéletesen megfelel gyors nemfagy le és nagyon vagány képeket is csinál és olcsóbb mint az 5 csak a tok rá kissé drága de az is megéri az árát mivel a belseje forditott bőr :)
2014. jan. 18. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
olyan tokot most rendeltem ebayről 800ért :)
2014. jan. 20. 20:29
 5/7 freddy.krueger válasza:
100%
Na szóval .. Eddig androidos voltam,és kb másfél hete eljött az ideje a váltásnak (SIII) az iPhone 5c re esett a választásom ,és egyáltalán nem bántam meg,sőt.... Az AppStore nagyon jò ,sebességgel semmi gond még egyszer sem fagyott le ,pedig használom mindenre... Pletykák/szóbeszédek voltak róla ,ennek köszönheti h annyian kételkednek benne .gondolok itt az olyanokra mint : csóró iPhone , androidos lesz -.-,stb..na most kinek mi az olcsó Vodafone-nál lista áron 210 ezer forint..mindenki döntse el maga mennyire csóró. A polikarbonat műanyag boritasrol pedig csak annyit h nem kelt gagyibb,dedósabb benyomást sem elsőre sem aztán . Soha az életbe nem váltanék vissza androidra.. Nem véletlenül kérik el így az árát :) Működik,stabil.
2014. febr. 13. 16:14
 6/7 anonim válasza:
szerintem mindegyik jó, de személy szerint iPhone 5C-t választanék a helyedben
2014. jún. 7. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még csak 3 napos az iPhone 5 C-m ,de IMÁDOM !!!! Nagyon meg vagyok elégedve vele .! (:
2014. júl. 25. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!