Sony X Peria M telefonon hogy lehet a játékokat SD Kártyára telepíteni?
Figyelt kérdés
Teljesen tele van a belső memória, és minden amit play áruházból letöltök a belső tárhelyre megy, hogyan lehet megcsinálni hogy SD kártyára telepítse a Play áruházból letöltött játékokat/alkalmazásokat?2014. jan. 9. 19:22
2/11 A kérdező kommentje:
Leirnád egy kicsit részletessebben... Mi az a rootolás? Hogyan kell rootolni? Mi az a Foldermount?
2014. jan. 9. 20:43
3/11 b95 válasza:
beállítások > alkalmazások > kiválasztod az alkalmazást a listából > áthelyezés SD-kártyára.
4/11 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen... Xperia M Telefonnál, (Galaxy-n lehetet ilyet csinálni de Xperia M-nél nem
2014. jan. 11. 16:38
5/11 A kérdező kommentje:
És az előző aki irta a rootolást azt hogy kell megcsinálni? és mi az a rootolás?
2014. jan. 11. 16:39
7/11 b95 válasza:
A HTC-knél is lehet ilyet csinálni.
8/11 anonim válasza:
Attól függ milyen teló... Amiknèl van belső "sd kártya" nem nagyon lehet...
9/11 b95 válasza:
az én telefonomban van belső tárhely, és lehet ide-oda rakosgatni az alkalmazásokat a két tárhely között.
16 GB van, amiből van egy 6 és egy 10 GB-os (előbbi „alkalmazás tárolóhelye” utóbbi pedig „telefon tárolóhely” néven szerepel.)
azt mondjuk nem értem, hogy mi szükség van belső memóriakártyára, miért nem egyszerűbb simán egy 16 GB-os egység kettő helyett.
10/11 anonim válasza:
7# nem lehet htc-n se nekem is az van :D am én is ezzel küszködök pedig 8gb-os sd van benne xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!