Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb gyorsabb telefon...

Melyik a jobb gyorsabb telefon? Mindennapi hasznalatban

Figyelt kérdés

Nokia lumia 925 vagy samsun s4 mini vagy htc one mini???

Foleg netre hasznalnam es az a fontos hogy akadasmentes legyen

2014. jan. 9. 09:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Mind a 3 akadásmentes.Én a helyedbe az S4 minit választanám.
2014. jan. 9. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem mondom, jó telefon a Samsung és a HTC is, de egyáltalán nem garantálható az akadásmentes működés sajnos még rajtuk sem (tudom mit beszélek, tapasztalat + fórumokon olvastam mások tapasztalatairól), így mindenképp a Lumia 925-öt ajánlanám Neked!
2014. jan. 9. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Lumia 925 mindenképp gyors és akadásmentes, elég erős, és WP8 gyenge hardveres is jól teljesít.

HTC One mini szintén jó. Hardveresen erősebb a Lumia 925-nél, CPU nagyjából megegyezik, de GPU-ja lényegesen erősebb, és szoftveresen is jó. HTC One sosem akadt, ezt a mini-nél is sikerül hoznia, hiába gyengébb a hardver, jól sikerült az optimalizálás.

SGS4 mini hardveresen nagyjából egy az egyben HTC One mini, csak a CPU órajele kicsit meg van emelve, de ez különösebben nem számít. Ez az erős hardver azt jelenti, hogy ez is elég jól teljesít, gyors, viszont szoftveresen a Samsung nem a legjobb, így néha előfordulhat egy kis akadozás. Nem olyan vészes, de a három közül mindenképp a legrosszabb. Viszont ha ez a telefon tetszik a legjobban valami miatt, akkor nyugodtan megveheted, mert tényleg nem olyan durva.

2014. jan. 9. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!