Mivel rosszabb a nokia 5530 xpressmusic mint a nokia 5800?
hozzáértő emberek segítségét kérném ja és szeretném még tudni hogy a nokia 5530-ban lehet-e azt csinálni hogy kézzel írunk bele és kiadja normális betüben. nem tudom hogy hívják az ilyen funkciót
előre is köszönöm
5800 5530
kártya 8GB 4GB
belső mem. 81MB 100MB
3G/HSDPA van nincs
első kamera van nincs
(pl Skypehoz jól jön :))
WALN/Wifi van van
GPS van nincs
Kinetikus menü nincs van
kamera CarlZeiss+dupla led sima+led
kijelző 3,2" 2,9"
itt össze tudod hasonlítani a telefonokat:
Ja és az 5800 úgy szól a saját hangszóróján mint egy álom. Az 5530 ezügyben semmi extrát nem tud felmutatni.
ezenkívül Nokiaprogramok.hu fórumán sok hasznos infót találhatsz.
2-es vagyok, látom összecsúszott a szöveg, de szeritem kivehető. bocsi érte.
ez viszont lemaradt:
Mindkettő támogatja a kézírás felismerést (igen, ez a hivatalos megnevezése), de mindkettő nagyon pocsék benne. Ez csak az Ázsiai népeknek jó, az európai karaktereket nagyon bénát ismeri fel. Persze ez nem csak a Nokia hibája. Az összes konkurens is ilyen.
Ez még érdekelhet, összehasonlító készülékteszt:
Az utolsó válaszoló állítását megcáfolnám, mert még az én pocsék kézírásomat is simán felismeri az 5530-asom. Kezdettől fogva meg voltam elégedve ezzel a hasznos opcióval. Egyszerre több betűt is be lehet írni vele, azt is felismeri.
Mikor megvettem a telót sokat teszteltem, szerintem ez az egyik legjobb funkció benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!