Ti melyiket vennétek? Galaxy Note II vagy Galaxy S III? A Note II kb.20 ezerrel olcsóbb lenne mint S III.
Tudom nem vagy jós, és a választ köszi, de szerinted nyár előtt s4-et 80-ért használtan lehet majd venni?
Van több pénzem is, de a szüleim már ennyit is nagyon nehezen akarnak megengedni hogy elköltsem...
Én nyugodt szívvel megvenném a Note2-őt, anyaghasználat terén egyedül a Note széria nyújt tényleg prémium érzést a Samunál ha jól tudom. De megvárhatod az S4-et is , bár szerintem sok kevésbé hasznos extra van benne. Szerintem 100% hogy addigra lehet tökéletes állapotú használtat kapni, sőt! Most ugye kijön a Samu új zászlóshajója, és emiatt ugye lejjebb mennek általában a régebbi modellek árai.
Remélem segíthettem ;)
Köszi, segített :)
Annyira nem sürgős, csak néha rámtör ez hogy "húde nagyoon kéne már egy új teló" másnap meg elfelejtem, és akkor egy hétig nincs ilyen bajom... úgy heti egyszer rámtör..
De akkor inkább várok még egy kicsit..
40-ért tudnék szerezni garis NoteII-öt, és akkor még elég sok pénzem is maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!