Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei Ascend Y300 vs. ZTE...

Huawei Ascend Y300 vs. ZTE Blade III?

Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék venni, amit főleg netezésre, fényképezésre, zenehallgatásra használnék. Nem nagyon értek a témához, de már rengeteg fórumot elolvastam. Szerintetek melyiket érné meg jobban megvenni?
2014. jan. 8. 19:52
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
GPS nem igazán akar megtalálni. Másik, hogy a DLNA-t sikerült egyszer bekapcsolni, azóta nem tudom kikapcsolni. :D Most így hirtelen ennyi.
2014. jan. 11. 16:46
 22/31 A kérdező kommentje:
Jah és a főoldalon a gyorstárcsázós fejek helyébe lehet képet rakni? Már mindenhogy próbáltam. Igen bénán néz ez így ki.
2014. jan. 11. 16:54
 23/31 anonim ***** válasza:

GPS: az értesítési panelon bekapcsolod, majd megnyitod a térképet, és kb 20mp-1perc mire a nagy kék kör összemeny, és akkor talált meg, de bizonyos helyeken nekemse mükszik :/

Mondjuk múlkor mikor idegen városban kellett 20 perc alatt eljutni A pontból B pontba, akkor nemhagyott cserben :D

A DLNA vagy mi meg azt se tudom mi, még 1x nem használtam :/

2014. jan. 11. 16:55
 24/31 anonim ***** válasza:

A főoldalt, sőt az egészet csináld meg úgy ahogy Neked tetszik, mert szerintem az alap elég hülyén néz ki :D

Kár, hogy itt nemtudok mutatni képet az enyémről :/

2014. jan. 11. 16:57
 25/31 A kérdező kommentje:

Hmmm nagy kék kör...na ilyen nálam nincs! :D Mindegy nem halok bele, csak jól jött volna, ha már okostelóm van, vagymi.

Még egy hülye kérdés, és befejeztem: Most rendelek netet a szolgáltatótól x megásat. Ha adjIsten bejön a wifi a vonaton, akkor automatikusan arról megy majd a net, vagy továbbra is fogyasztja a drága Mb-okat?

2014. jan. 11. 17:01
 26/31 anonim ***** válasza:

Ha van wifi, akkor azt használja :)

De am tudnám képekkel illusztrálni miről beszélek :D

2014. jan. 11. 17:07
 27/31 A kérdező kommentje:
Küldtem privit :)
2014. jan. 11. 17:11
 28/31 anonim ***** válasza:
A középkategória az xperia m-el kezdődik kb
2014. jan. 11. 17:17
 29/31 anonim ***** válasza:
Jobb is, hogy nem a Blade III-t vetted, nem rossz telefon az se, de fél év után magától kikapcsolgat, hívni is alig lehet vele. A kijelzőjével nincs gond, kamerája is szép képet csinál a maga 5 megapixeléhez képest. (Bátyjám nyár elején vette, november felé már panaszkodott a kikapcsolásokra.)
2014. jan. 11. 20:57
 30/31 anonim ***** válasza:
Y300!
2014. jan. 13. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!