Melyik android felhasználói felület a legsikeresebb?
Melyiket szeretik legjobban a felhasználók? Melyiket tartják (tartották) a legjobbnak?
HTC Sense
Samsung Touchwiz
LG Optimus UI
Sony Ericsson Timescape
Motorola Motoblur
Sony UI
Elsősorban NEM szemèlyes vèlemèny èrdekelne...
Hát a mobilarena fórumokból, cikkekből, hasonló forrásokra gondoltam. De akkor jó lesz a személyes tapasztalat.
Háát a Touchwiz után Sense 3.6-ot használok és nekem nem ugyanaz a kategória :)
Ja, es azt kerdezted mi a legsikeresebb, es tenyleg a touchwiz az.
Az hogy egy otvar szar az nem szamit, mert abbol adnak el a legtobbet.
Legsikeresebb?
Apex, Nova, ADW, Go Launcher...
Talán ezek.
A TouchWiz a legsikeresebb, mivel egyrészt a Galaxy telefonokból fogy a legtöbb, másrészt az készült el egyedül több platformra (Android, Bada, Tizen, Windows Mobile, Symbian)
Amúgy én a Sense-t szeretem a legjobban.
A Sony és a Samsung felületét kimondottan nem szeretem, a többiről meg nem tudok véleményt alkotni, mert nem nagyon használtam még őket.
Az, hogy a legsikeresebb =/= legtöbbet adnak el.
A samukból nem azért fogy a legtöbb, mert tw van rajtuk és ezért lenne sikeres, hanem azért, mert bazi sok telefont gyártanak és minden szolgáltatónál a legnagyobb arányban samukat kapni.
Tehát nem a a tw sikeres hanem a samu, mert ontja magából a telefonokat igaz a nagy részük fos.
Erre a kérdésre nem lehet válaszolni, mert egyszerűen lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!