Megéri ipad air-t venni?
Én iPad mini2- t vettem, ugye az műszakilag 99,99%-ban iPad air, én elégedett vagyok vele.
Valóban volt eddig 2 fagyása, de szerintem belefér. Ahhoz képest, hogy lassan 1 hónapja le sem teszem :)
Megéri ipad air-t venni!
Nem szaggat, és nem csinál hülyeségeket (de a mégis akkor hamarosan érkezik a ios 7.1)
Ebbe ki lesznek javítva a hibák. Szóval nyugodt szívvel vedd meg, nem fogsz csalódni!
Amúgy meg ha az ios nem elég stabilnak gondolod akkor csak 1 napra próbálj ki egy android tabletet!
Rohanva mennél ipadet venni :D
Ezek eléggé fel vannak fújva...
Hidd el, androidos tablet után leányálom lesz vele az élet :D
Én is pár hete vettem Airt, elegem lett az android kiszámíthatatlanságából. Jó, igen, tudom, jó az android, mert ezt meg azt lehet rajta állítani, meg ilyen root, meg olyan ROM. Csakhogy én átlag júzer vagyok, nem akarom piszkálni, csak azt szeretném, hogy működjön.
Na, hát az Air pont ezt teszi :) A net gyorsabb rajta, mint a laptopomon, nehéz megakasztani, nem akadozik, nem lép ki a programokból munka közben. Nem mellesleg gyönyörű a kijelzője, baromi jól szól, és akárhogy fárasztom, 1,5 napnál gyorsabban még nem sikerült lemerítenem.
Igen, van, hogy kidob Safariból, de csak ritkán, és villámgyorsan újraindul és visszatölti az oldalakat. Másból nekem nemigen szokott kilépni, nem emlékszem ilyenre. Egyetlen egyszer kapcsolt ki még a 2. nap, de kevesebb, mint fél perc alatt már újra állt a rendszer. Azóta nem volt ilyen. Amúgy amióta figyelek, hogy ne fusson a háttérbe egy rakás alkalmazás (mert korábban nem figyeltem), azóta semmi gond nem volt vele.
Vedd meg, a legjobb választás, ha van rá pénzed ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!