Van valakinek Windows 8-as telefonja? (lent)
Figyelt kérdés
Az van hogy be kell állítani valami család szolgáltatást ami nekem nem megy.Fel tudom venni magam a család fiókba de nincs ott a nevem mellett az hogy javítás. és mindíg azt írja ki hogy a gyerekének nincs windows 8-as telefonja. be jelentkeztem az apám e-mail címéről is meg az enyémről is és még mindíg semmi.(Nokia Lumia 520) mi lehet a gond?2014. jan. 6. 19:58
1/7 anonim válasza:
A hol vetted mondjuk a telekom-nál ha ott akkor vidd be mond meg neki hogy mit szeretnél segíteni fognak neked
2/7 A kérdező kommentje:
Netről rendeltem.
2014. jan. 6. 20:33
3/7 anonim válasza:
Ezt a családi szolgáltatást azért kéri, mert amivel be vagy jelentkezve Microsoft fiók, a születési datumod szerint nem vagy még 18 éves. Annyit kell csak csinálnod, hogy a live.com oldalon bejelentkezel, megvaltoztatod a születési dátumot, újraindítod a telefont, és kész.
4/7 A kérdező kommentje:
így sem működik :(
2014. jan. 6. 22:08
5/7 anonim válasza:
A születési dátum mellett a többi adatot is meg kell rendesen adni.
6/7 A kérdező kommentje:
nagyjából mindet megadtam és még így se :(
2014. jan. 7. 00:10
7/7 anonim válasza:
Akkor hirtelen passz, nincs több tippem, de valami apróságon múlik a dolog, az tuti... érdemes lenne a Nokia hivatalos magyar facebook oldalán rákérdezned [link] ott a közösség és az admin is rendszeresen segít a kérdezőknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!