Nagy bajom a telefonommal mivel telefon valaki segítene?
Figyelt kérdés
Vettem egy Sony Xperia Go telefont elején semmi bajom nem volt vele. Most viszont már megvan egy jó ideje és baj van a hívással. Amikor hívok valakit néha jó néha nem (kiirja hogy alkalmazás hiba és leáll a hívás stb) de ennél is nagyobb gond a hívás fogadás! Mikor hiv valaki és elhúzom a zöld gombot lefagy a kép utánna zúg tovább azután kezd el csörögni és utánna ha olyan kedve van felveszi de legtöbször ott is alkalmás hiba van és leál. Egyszerűen nem tudok vele hivni vagy hívást fogadni pedig telefon -.- amugy nincs vele baj csak ez :S ! Valaki aki ért hozzá vagy volt ilyennel dolga segítene mit lehet vele csinálni? Legutolsó frissítésel 4.1.2 es Android ment rá. Jelezte hogy kijött én meg ráraktam ugye nemtudom ez lehet e baj. De mikor ráraktam akkor még semmi baja nem volt 4-5 hónapja kezdte ezt .2014. jan. 6. 15:54
1/1 anonim válasza:
Hardresetet próbálj meg(gyári beállítások visszaállítása), minden adatod törlődik, ha utánna sem jó, akkor flashtoolal felraknék egy gyári romot, ha utánna sem akkor pedig hardveres hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!