Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 3 napon belül cseréltethetem...

3 napon belül cseréltethetem a telefont olyan indokkal, hogy nem jó a hívás minősége?

Figyelt kérdés
A nyomógomboshoz képest sokkal rosszabb. Első okostelóm, nem tudom, mind ilyen-e.
2014. jan. 6. 14:44
 1/4 b95 ***** válasza:

Szerintem a bolti eladó jóindulatán múlik, ha amiatt akarsz cserélni valamit, mert ez vagy az nem tetszik, és nem azért, mert konkrétan valami hibás benne.

Utóbbi esetben kötelesek csak cserélni.

Amúgy nyilván nem mind ilyen, sőt, sok mai telefonban a régiekkel ellentétben van plusz mikrofon a zajszűréshez ami tisztább hangminőséget eredményez.

A hangminőség még mindig nem a telefon „okosságán”, hanem sokkal inkább az árkategóriáján múlik. persze akadnak kivételek.

2014. jan. 6. 15:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Ennek egyáltalán nem tiszta a hangja, mintha vattán keresztül beszélne a másik fél vagy egy dobozból, néha statikus sistergést is hallok. Kiábrándító.
2014. jan. 6. 19:37
 3/4 b95 ***** válasza:
Ha ezt így elmondod nekik is, ahol vetted, akkor jó eséllyel kicserélik neked, mivel tuti, hogy hibás, és nem eleve ilyen.
2014. jan. 6. 20:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Telenoros, remélem cserélik.
2014. jan. 6. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!