Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet SE X8-an marketet...

Katalin85 kérdése:

Hogyan lehet SE X8-an marketet frissiteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Légyszi segítsetek! Egy ideje nem müködik a market a telefonomon, alkalmazasokat nem tudok frissiteni, igy lassan alig tudok 1-2 dolgot hasznalni a telomon. Ugy olvastam, hogy a market már nagyon elavult, es mar a google play van helyette es ezt egy frissitéssel meg lehet csinalni. Egyebkent ha tölteni akarok valamit a marketből ezt írja ki: Download was unsuccessful. Please try again. Ha valaki tud kérem segitsen! Sajnos nem nagyon értek ezekhez, így egymagam nem tudom megcsinálni. ķöszönöm előre is!

2014. jan. 6. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha gyári 2.1-es szoftver van rajta akkor soha az életbe nem fog neked frissülni google play-re.

Ezzel a programmal telepítsd újra a telefont: [link]

2014. jan. 7. 09:32
 2/6 anonim válasza:

Az előző válaszoló részben igazat mondott, de ott van a "részben".

SEUS (sony ericsson update service) nem fogja felfrissíteni csak a legfrisebb gyári szoftverre amin még mindig csak a Market van.

Szerencsére vannak emberek akiknek ez nem tetszik ezért létrehoztak ún. főzött romokat amik feltolják a telefonod androidját a gyári 2.1.3 -asról 2.3.7-esre ezen már alapból play áruház van.

Ehhez ajánlom ezt az oldalt : www.xperiax8.eoldal.hu

Az itt levőket figyemesen olvasd!

Sok sikert!

2014. jan. 9. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Frissíteni nem fogja, de helyrehozza a hibás letöltést. Azért linkeltem be a válaszomba a SEUS-t. :)
2014. jan. 9. 20:12
 4/6 anonim válasza:
Így már érthető, akkor viszont bocsi. :)
2014. jan. 11. 21:16
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a segitséget, és bocsanat amiért eddig nem köszöntem meg.

szeretném megkerdezni, hogy ezek a fözött romok mennyire kockazatosak?

2014. jan. 22. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát újraindulás de nagyon nagyon ritka attól is füg mien gyorsan nyúzod a telefont, belassulás. Házilag főzött innen onnan kiszedett, összeszedett hekkelt appokból álló szoftver na. :) Ajánlom neked a Gingerdx v29-et. Annó még mikor x8-am volt akkor felraktam a v31b-t de az nem futott olyan jól.
2014. jan. 22. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!