Tudunk ingyen beszélni ha külföldön van?
Figyelt kérdés
T-mobilnál családbatát kedvezményünk van és ha az egyik fél kimegy külföldre úgy is ingyenesek a beszélgetések vagy akkor már nem?2009. nov. 29. 21:16
1/5 anonim válasza:
Nem akkor azok a percdíjak érvényesek ami minden szolgáltatónál ilyen helyzetben
2/5 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Kérdezd meg a szolgáltatót ők tudják.
Külföldről interneten szokás ingyen beszélgetni.
4/5 anonim válasza:
Nekünk is ilyen családbarát kedvezményünk van a T-Mobile-nál, és a szüleim külföldön (Németországban) dolgoznak. Ha én hívom őket itthonról, akkor nekem az ingyen van, viszont a hívás fogadásáért nekik fizetni kell azt hiszem 68 Ft-ot percenként. Ez lehet hogy attól is függ, hová telefonálsz, de úgy tudom, az Európai Unió tagállamain belül ez minden országban ennyi. Ha ők telefonálnak kintről, az már pénzbe kerül (110-120 Ft/ perc körül van ennek az ára, de ez is függhet országtól). Nekem ilyenkor is 0 Ft a hívásfogadás. Menj be a T-Mobile-hoz, készségesen megnézik neked a táblázatukban, hogy az általatok érintett országban is ennyibe kerülnek-e ezek a díjak. Ha nincs lehetőségetek msnen vagy skypon beszélni, akkor ez a legjobb megoldás, mármint ha te hívod őket itthonról. Mi is így csináljuk, msnen pedig hétvégente illetve egyszer hétköznap is kamerázunk.
5/5 A kérdező kommentje:
Nálunk is Németországról lenne szó.Akkor az a legjobb szerintem is ha én hívom őt itthonról
Köszönöm szépen a válaszokat.
2009. nov. 30. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!