Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonom be le esett a...

Robykaa kérdése:

A telefonom be le esett a vizbe mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy ideig csak a hang volt rossz de fülesről hibátlanul ment

aztán észre vettem h a lezáró gomb ami egyben a ki/be kapcsoló gomb is, nem működik.... és szétszedtem h meg töröljem és most nem tudom bekapcsolni a telefont nincs valami más mod amivel belehet kapcsolni ????????

2014. jan. 6. 06:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennyi volt. A korrózió szép lassan tönkre tette.
2014. jan. 6. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez kuka.Ott b. sztad el hogy nem szedted szét azonnal amikor beleesett a vízbe.Most már halott ügy.
2014. jan. 6. 07:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Hagyd szétszedve akku nélkül vagy 2-3 napig, de a víz már szerintem megtette a hatását.

Amit tehetsz az még annyi hogy desztillált vizet öntesz egy edénybe és azzal átöblögeted majd kiszárítod.

Ha majd megveszed az új telefonod és azt is beejted a vízbe, azonnal vedd ki az akkut belőle, akkor nagy eséllyel gond nélkül megúszhatod.

2014. jan. 6. 09:13
 4/7 A kérdező kommentje:
max 10 percet hagytam ... aztán amennyire tudtam ki megtöröltem. egy ideig jó volt a ki/be kapcsoló gomb is de aztán el romlott aztán irt valami memória kártya hibát és azért szedtem szét de akkor már ugy kacsoltam ki h az aksíkt szedtem ki ... :S Szóval azt h be kapcsoljam máshogy az felejtős nem ?! :O :SSSS
2014. jan. 6. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
szét lett bszva
2014. jan. 6. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:

"max 10 percet hagytam"

R.I.P.

"most nem tudom bekapcsolni a telefont"

Ez már nem 'telefon', nincs mit bekapcsolni. Ez már csak egy telefon kinézetű elektronikus káosz.

2014. jan. 6. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Énvelem tegnap történt ez , csak én akaratosan , megmostam.

Rögtön szétszedtem , utánna törölgettem , majd hajszáritóval fújtam. de a mobilodnak sztem annyi mert rögtön kellett volna szétszedni , amugy lehet hogy meglehet javittatni , de azon a pénzen inkbb veszel egy uj mobilt

2014. jan. 11. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!