Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem ismeri fel a telefon...

Miért nem ismeri fel a telefonom a memóriakártyát?

Figyelt kérdés
Beletettem a telómba (Samsung S5230) egy 4 Gb.os kártyát.Az a gáz,hogyha gépről a telefonra akarok zenéket rakni,azt írja ki,hogy nincs elegendő hely.Pedig csak 30 zenét akartam rátenni.Mit kell beállítani rajta?Már beállítottam,hogy a bluetooth-ról érkező dolgokat,a fényképeket hova mentse.De ott nem volt olyan funkció,hogy a kívülről jött zenéket hova mentse!Ha valaki tudja ,mit kell csinálnom,segítsen!Köszönöm.
2009. nov. 29. 20:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem MicrSD hc kártyát tettél bele? Mert akkor lehetséges hogy a telód csak olvasni tudja,írni nem. Nekem is ezt csinálja a g600. Ezért használok kártyaolvasót(meg azért mert fényévekkel gyorsabb mint a kékfog)
2009. nov. 30. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!