Lehet különbség 2 db Samsung S5230 között?
Figyelt kérdés
pl ha bemegyek t-mobile boltba és mondom h egy Samsung S5230-ast kérek akkor egyből a kezembe adja vagy hogy van ez? mert most olvastam h van már olyan s5230-as amin van wifi de most akkor én ezt nem értem :S honnan tudom én azt h az én telomon lesz e wifi vagy nem? mert jó lenne ha lenne rajta, de most akkor ez h van? segítsetek légyszí mert nem értem :S2009. nov. 29. 20:09
1/2 anonim válasza:
onnan tudod, hogy lesz e, h olyat kérsz a boltban! Ennyire egyszerű
2/2 anonim válasza:
hát amelyiken nincs az vagy klón (98 %-ban ugyanaz a kinézet és képeségekben jóval gyengébb) vagy 2 fajtája van, a boltban úgy kérd, meg mikor veszed a helyszinen a boltban próbáld ki és csak utánna perkálj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!