Mi vehetett le a mobilomról több mint 2000 Ft-ot?
Figyelt kérdés
Nincs a mobilomon internet előfizetés, de wifire fel tudtam menni és ott letöltöttem egy ingyenes gameloft játékot. Internetről is szedtem le játékokat, de gondolom ezek se vehettek le róla semmit. A wifi meg tudtommal ingyenes, úgyhogy nem tudom...2014. jan. 5. 15:54
1/6 anonim válasza:
Kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét...
2/6 anonim válasza:
Ha lopott játékokat szedtél le és nem Play Áruház/Appstore/Windows Store-ból, akkor könnyen lehet, hogy küldözgettek 1-2 nemkívánt emeltdíjas SMS-t.
3/6 A kérdező kommentje:
Játékletöltő oldalakról töltöttem le és ezekhez küldtek jelszót sms-ben. Akkor az ilyen játékot törölni kell?
2014. jan. 5. 16:03
4/6 anonim válasza:
Akkor valószinűleg a fogadott SMS volt fizetős. És reménykedj, hogy nem hetente fogsz kapni ilyen SMS-eket. Ugyanis az sem elképzelhetetlen. Ki tudja mit fogadtál el, amikor beírtad a telfonszámodat...
5/6 A kérdező kommentje:
Meg facebookról küldtem linket a telefonszámomra
2014. jan. 5. 16:05
6/6 A kérdező kommentje:
Ezekhez a játékokhoz nem kért telefonszámot, de akkor inkább ki is törlöm őket
2014. jan. 5. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!